Share |

vanhakurimo_logo2.png

Vanha Kurimo saa ajan pysähtymään


Tilausravintola Vanhan Kurimon hirsipirtissä aika pysähtyy. Paratiisiksi kutsutun huoneen ikkunasta avautuu maisema, joka herättää sinisimmät ajatukset.
Kurimon pirtissä on hyvä kokoontua yhteen ystävien, suvun tai perheen kesken. Meidän mielestämme elämän erityiset hetket ansaitsevat ainutlaatuiset puitteet ja erinomaiset tarjottavat.
Vanhan hirsipirtin perinteisten pöytien ääreen sopii 50 ruokailijaa, koko taloon voimme kattaa aterian yhteensä 100 henkilölle. Kaunis kattaus ja maistuva ateria kruunaavat juhlapäivän. Tarjottavat Vanhan Kurimon pöytiin suunnitellaan perinteitä kunnioittaen, tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista.
Ryhmämatkalaisille ruokailu Vanhassa Kurimossa tarjoaa tauon, joka ei koskaan unohdu. Yksi hyväksi kiitelty vaihtoehto on kainuulaisten makujen Soppaa ja särvintä -pitotarjoilu. Tutustu myös makumatkoille kainuulaiseen ja suomalaiseen historiaan vieviin erikoismenu-vaihtoehtoihimme.

VANHAKURIMO.jpg

Tilavan pirtin lisäksi Vanhan Kurimon alakerrasta löytyy viisi viihtyisää huonetta ja yläkerrasta kaksi tunnelmallista makuukamaria.

Vanha Kurimo löytyy, kun ajat viitostietä noin 5 km Suomussalmen taajamasta pohjoiseen. Opasteet ohjaavat perille viitostieltä. Vanha Kurimo avaa ovensa tilauksesta. Syksyllä 2016 pihapiiriin ja lähimetsikköön valmistui Kurimon kulttuuripolku. Infotauluissa kerrotaan Kurimon historiasta, ryhmille on mahdollisuus varata opas Kurimoseuran kautta.

vanhakurimojulkisivu.png

 

Vanha Kurimo tarjoaa mainiot puitteet erilaisille tilaisuuksille.

ryhmäruokailut

perhejuhlat ja syntymäpäivät

hääjuhlat ja muistotilaisuudet

neuvottelut ja kokoukset

Ilmari Kiannon juhlavuoden ohjelmalliset illalliset

rthmille ennakkovarauksesta.

konsertit ja teemapäivät.

Vanha Kurimo on avoinna tilauksesta.

Ilman tilausta voit tulla tutustumaan näyttelyihin ja ruokailemaan Vanhaan Kurimoon ajankohtaista -sivuilta löytyvinä aikoina.

Kts. Vanha Kurimo esite (Pdf) >>

vanha-kurimo-ulkokuva-talvi.png

Vanha_kurimo_noutopoyta.jpg